top of page

Viktig Information: Tillfällig Lokal under Renovering

Vi är mitt i en spännande renoveringsprocess av vår vanliga lokal, men inga bekymmer! Från vecka 19 kommer vi att flytta till en tillfällig plats för att fortsätta erbjuda våra tjänster utan avbrott. Du hittar oss på:

 

Adress: Hulda Mellgrens gata 5

Parkering: Gratis parkering finns precis vid ingången. För att nå den behöver du passera porten.

Vägbeskrivning: Leta efter beachflaggan med texten "Dansstudio Magic" och åk till våning 3.

Viktigt: Vi kommer behöva hjälp av föräldrar som kan stå vid grinden och hjälpa oss att släppa in folk när porten är stängd (efter kl. 17.00 och på helger). Om du står vid grinden och inte kan komma in, vänligen ring någon av följande kontaktpersoner: Valentina 0704089177, Gustaf 0708750304, Jura 0722454473.

 

Observera att det inte finns kaffe eller plats för föräldrar i den tillfälliga lokalen. Föräldrar som behöver vänta kan göra det i omklädningsrummet om det behövs.

Under tiden arbetar vi hårt för att se till att din upplevelse hos oss förblir smidig och bekväm. Har du några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta att vara din förtrogna partner under denna övergångsperiod och ser fram emot att välkomna dig till vår tillfälliga lokal!

Vänliga Hälsningar,

Dansstudio Magic

IMG_0483.jpg
bottom of page