top of page

ANMÄLNINGS OCH BETALNINGSVILLKOR

Barndans/Ungdom

Du anmäler dig till danskursen via hemsidan. Du kommer att få besked om det finns plats i din önskade kurs. Du kommer att få en betallänk direkt efter anmälan. Vid första tillfället kan du delta kostnadsfritt som en prova-på-session. Om du är osäker på om du vill fortsätta kursen uppmanas du att invänta med betalningen tills efter första tillfället. Om du inte önskar fortsätta kursen måste du skicka ett e-postmeddelande senast 2 dagar efter första tillfället. Om du inte gör det anses du vara anmäld till kursen och kommer att faktureras för kursavgiften.

Kurser för vuxna

Du anmäler dig och betalar för kursen direkt via hemsidan. Om du ångrar dig och vill avanmäla dig från kursen kan du göra det utan kostnad senast 5 arbetsdagar innan kursstarten. För att avanmäla dig från kursen ska du skicka ett e-postmeddelande till info@dansstudiomagic.se och ange ditt kontonummer så att vi kan återbetala hela kursavgiften. Observera att om du inte gör detta är du betalningsskyldig för kursen.

Tävlingsdansare

Du blir automatiskt medlem i Dansklubben Magic när du anmäler dig till en av våra tävlingsdanskurser (rekrytering, basic eller advanced). Det betyder att du kommer att få en separat faktura från Dansklubben Magic i början på terminen (en gång per år) på 300kr.

 

Hantering av personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen (GDPR), som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Det tycker vi är jättebra!

Du är viktig för oss och för att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter kommer här lite information:

Vi sparar dina kontaktuppgifter för att på ett effektivt sätt kunna hantera dina bokningar eller andra förekommande tjänster hos oss, samt för att kunna skicka information till dig inför bokad kurs eller event. Vi skickar nyhetsbrev för att informera dig om din kurs (eventuella ändringar), spännande events och roliga saker som händer hos oss, vilket vi hoppas att du vill fortsätta att ta emot. Du kan alltid avregistrera dig för dessa genom att skicka ett e-mail till oss.

Vi hanterar alltid data om dig på ett tillförlitligt sätt och vi delar inte dessa uppgifter vidare till tredje part. Du kan när som helst begära att få ut uppgifter eller be oss radera dina uppgifter, efter att eventuella lagliga krav inte längre ställs, genom att kontakta oss. 

 

DS Magic kan komma att publicera fotografier och annan rörlig media från våra event på sociala nätverk såsom Facebook, Instagram, Youtube och dylikt. När du anmäler dig till ett event eller kurs på DS Magic så samtycker du till sådan publicering och kan inte i efterhand kräva ersättning eller att publiceringen tas bort. Om elev inte får förekomma på sådan publicering är det målsmans ansvar att vid anmälan meddela DS Magic.

 

Insamling och användning av data

  • Information vi samlar in om dig: namn, e-post, telefonnummer, födelsedatumet och information om vilken kurs/event du har anmält dig till.

  • Varför behöver vi den och hur hanterar vi den: insalmlad information behövs för att reservera din plats på en kurs/event. Vi använder din telefonnummer och/eller e-mail adress för att skicka informationen om kursen/event, eventuella ändringar, spännande events och roliga saker som händer hos oss.

  • Hur länge sparas insamlat information: du kan när som helst begära att få ut uppgifter eller be oss radera dina uppgifter, efter att eventuella lagliga krav inte längre ställs, genom att kontakta oss. 

 

Tack för ditt förtroende!

bottom of page