top of page

Scholarship awards på Dansstudio Magic

(gäller bara tävlings och rekryteringsgrupper)

...VT19 Under uppdatering...

 Vi ser fram emot att inviga ett nytt belöningssystem för dansare som kämpar hårt och gör sitt bästa för sin dansutveckling.

 

Nya systemet innebär att varje dansare kommer att få poäng under 3 olika moment:

  • Träning 

  • Tävling 

  • Träningshelg/ läger

Träning

Varje dansare som deltar i en gruppträning får 30 poäng. Varje dansare som verkligen försöker och anstränger sig extra mycket på en gruppträning får 50 poäng istället för 30. Man får inga poäng om man är inte närvarande.

 

Tävling

Varje dansare som deltar på en tävling får 50 poäng. Varje dansare får extra poäng för bättre placering (kolla tabellen-TRYCK HÄR). Man kan som mest få 100 poäng på en tävling i latin och i standard. Det är 3 bästa tävlingar som kommer att räknas med.

 

Träningshelg/ läger

Varje dansare får 40 poäng för en dag på träningshelgen eller lägret. Till exempel om man deltar på summer camp 1-5 Aug och man är närvarande alla 5 dagar får man 200 poäng.

 

Alla poäng kommer att uppdateras regelbundet så att man kan följa sin utveckling och ranking. Tabellen kommer att läggas ut i ”Google sheets” på Facebook grupp Dansstudio/ Dansklubben Magic och på hemsidan Dansstudiomagic.se. Tryck här för att se rankingstabellen.

 

Premie kommer att delas ut på Julavslutningen som är den 10e december. Första eventet som ingår i rankingen är Summer Camp 1-5 Augusti 2018.

 

Det blir 2 grupper som består av latin träning och tävlingar och standard tävling och träning. Observera att ranking är individuell även om man dansar i par. Det betyder att du kommer att ha större chans att vinna Scholarship award om du deltar på en träning även om din partner är sjuk eller inte kan komma.

 

Premie delas ut till första 3 platser (individuellt):

1 plats - 3500kr

2 plats - 2500kr

3 plats - 1500kr

 

Lycka till!

 

OBS! För att ha chans att erhålla premie måste du vara medlem i Dansklubben Magic och vara mellan 7 och 25år gammal. Hör av dig till Gustaf eller Valentina om du inte önskar att vara med i tabellen och ha chansen att erhålla premiepengar.

bottom of page