top of page

INTENSIVKURSER FÖR VUXNA
 
Vi erbjuder intensivkurser för vuxna i olika stilar: socialdans, salsa, bugg, jive och brudvals. Tryck på kursen för att läsa mer om kursen. Observera att det är väldigt begränsat antal platser!

Wedding Embrace

BRUDVALS

Drömmer du om att svepa över dansgolvet i en vacker brudvals på din stora dag? Nu är din chans att förverkliga den drömmen med vår intensiva brudvalskurs på endast 3 timmar!

Vår professionella instruktör kommer att guida dig och din partner genom varje steg för att lära er en enkel och elegant brudvals. Oavsett om du är nybörjare eller har lite erfarenhet av dans, är denna kurs perfekt för dig.

Varför välja vår brudvalskurs?

  1. Tidsbesparande: Med bara 3 timmar kan du lära dig grunderna i brudvalsen och känna dig säker och bekväm på dansgolvet.

  2. Personlig uppmärksamhet: Vår instruktör ger individuell feedback och anpassar kursen efter dina behov och färdigheter.

  3. Intensivt fokus: Vi fokuserar på att lära dig de viktigaste stegen och teknikerna för att göra din brudvals till en minnesvärd och magisk upplevelse.

  4. Praktisk tillämpning: Genom praktisk övning och repetition kommer du att känna dig trygg och säker när det är dags att dansa inför dina gäster.

  5. Roligt och minnesvärt: Med en avslappnad och rolig atmosfär kommer du och din partner att skapa minnen för livet medan ni lär er att dansa tillsammans.

Låt oss hjälpa dig att göra din stora dag ännu mer speciell med en vacker och harmonisk brudvals. Anmäl dig till vår brudvalskurs på 3 timmar idag och upptäck glädjen i att dansa tillsammans inför ert livs viktigaste ögonblick!

bottom of page