top of page

FRITRÄNING

På Dansstudio Magic erbjuder vi möjlighet för alla dansare som deltar i vår kursverksamhet att friträna, som betyder att man kan komma in i lokalen för att öva på sina danssteg.

Man kan välja mellan att betala per gång eller per månad:

  • Det kostar 100kr per gång per person (15+) för att friträna under tider som det är öppet i lokalen. Alla som är under 15 år kan träna gratis när det är öppet i lokalen. Om man vill friträna behöver man skicka ett e-mail till info@dansstudiomagic.se eller ringa Gustaf på 0708750304 och meddela när man vill träna. Du kommer att få en betallänk som ska betalas med kort. Du ska inte komma in i lokalen för att friträna utan att ha meddelat oss. Du kan se lediga tider för träning via länken nedan. Observera att även läsa igenom informationen om avvikande tider.

  • När man väljer att betala per månad så får man en nyckel till lokalen så att man kan träna där även när det är stängt för andra. Det kostar 500 kr per person per månad för att friträna under lediga tider. Eller 450kr per månad per person om man är medlem och betalar för 6 månader framåt för dig som är 18+ (350kr pp per månad om man är under 18år för samma period). Året man fyller 18år så räknas man som 18+. Du kan se lediga tider för träning via länken nedan. Observera att även läsa igenom informationen om avvikande tider.

Följande gäller när man har en nyckeln till Dansstudio Magic

  • Du måste ha fyllt 15 år för att kunna friträna utan målsman, alla under 15 år ska ha en målsman närvarande som har ansvar för rutinerna.

  • Nyckeln är personlig. Man får inte låna ut nyckeln till någon annan. Nyckeln kan inte delas med din partner eller någon annan. Avgift för nyckeln gäller en person.

  • Om du tränar under tider när ingen annan är i lokalen så måste entre dörren låsas nedanför under tiden du tränar. Om en annan person (tex din partner) som inte har nyckel befinner sig i lokalen, ansvarar du för att meddela oss att det var en annan person i lokalen under tiden du var där.

  • Det är viktigt att du lämnar lokalen i samma skick som den var när du kom!

  • Du, som har nyckeln, har ansvaret att stänga alla fönster, dörrar, kolla att branddörrar är låsta, samt släcka lampor innan du låser dörren, kolla även lilla salen (även om du inte var där).

  • I fall man har tappat en nyckel, måste man meddela det till Gustaf (0708750304) omedelbart och en avgift på 500 kr ska betalas via fakturan som kommer skickas ut automatiskt.

  • Du måste meddela senast 2 veckor innan nästa hyresperiod startar om du inte vill fortsätta att ha möjligheter att friträna i framtiden. Annars förlängs ditt kontrakt automatiskt om du inte meddelar oss. Ny faktura skickas ut automatiskt. 

  • Avtalet skrivs på innan man får nyckeln till lokalen (Under 18 år skrivs avtalet på av målsman och  dansaren).

Lediga tider för friträning

Det är oftast öppet i lokalen måndag-torsdag från kl. 17.00-21.00, lördagar kl. 10.00-11.30, söndagar kl. 10.00-21.00

Vecka 44 det är andra tider som gäller.

Man får inte friträna när det är grupplektioner i bägge lokaler och det är följande tider:

 

Terminsstart v. 36-upptager i bägge lokaler-   tisdagar, onsdagar kl. 18.30-20.00, måndagar kl. 18.00-20.00

Barnkalas 5e nov -ca kl. 11.00-16.00

Barnkalas 18e nov - kl. 13.00-15.00

OBS. Ha koll på när har vi träningshelger för att då det kan vara upptaget i bägge lokaler. För tider tryck här

bottom of page