top of page

Höstlov vecka 44

Hej alla medlemmar,

Höstens säsong är i full gång och vi är glada att se att rekordmånga barn, tävlingsdansare och lite färre vuxna kommer till Dansstudio Magic och tränar i någon form. Detta sker trots en komplicerad COVID-19-situation, men dansen har hjälpt många att fortsätta hålla sig i god fysisk och psykisk form och dansskolans besökare följer och respekterar de riktlinjer som vi kommunicerat gällande just COVID-19 och vi uppmanar er att fortsätta följa dessa tills vi kommunicerar något annat. Vi påminner om våra regler.


Regler som ska följas och respekteras (gäller Covid19)

Under rådande Corona Pandemi, följer DS Magic Folkhälsomyndigheten. Vänligen läs följande viktiga information och följ detta för att minska smittspridningen i samhället.

1.     Tvätta händer med tvål och vatten.

2.     Sprita händerna

3.     Försök i möjligaste mån byta om hemma, om inte detta går max 2 st i omklädningsrummet.

4.     Efter du har varit sjuk stanna hemma i 48 timmar.

5.     Detta gäller även vid pollenbesvär, man ska vara hemma och använda sina mediciner/antihistaminer, vid påvisad förbättring är det okej att komma och träna

6.     För att undvika smittspridning det är bara en vuxen som får följa med sitt barn till danskurser. 

7.     För föräldrar för äldre barn (tävlingsgrupper) Om du har möjlighet lämna/hämta ditt barn utanför lokalen, undvik att vara på dansskolan under hela grupplektioner.


Vi påminner att vecka 44 är höstlov och det är inga regelbundna lektioner eller danskurser!


Ha en fin HÖSTLOV!


Dansstudio Magic
53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page