top of page

Dansstudio Magic börjar med DISCO

Vi är superglada att välkomna Amanda Holgersson till Dansstudio Magic som kommer att starta en ny dansstil DISCO på Dansstudio Magic.

Amanda Holgersson, född 1997 & har dansat disco nu i 15 år. Jag har tävlat i 10 av dessa år och tagit ett nordiskt guld, två SM-guld, flera SM-medaljer och varit en del av landslaget i både solo & duo. Sedan jag slutade tävla själv så har jag fortsatt vara aktiv genom att undervisa & coacha. I dagsläget är jag landslagscoach, utbildare & domare inom DSF & ser fram emot att bli en av danslärarna på Dansstudio Magic!


Discodans (Engelska: Disco Dance) är en dansstil som utvecklades i discokulturen på 1970-talet. Dansen utförs i högt tempo med mycket dynamik mellan mjuka och hårda rörelser. Discomusiken är fartfylld och beroende på vilken nivå man tävlar i varierar tempot mellan 128 bpm- 140 bpm. Discodans är en av Sveriges mest populära dansgenrer med 600-800 deltagande på svenska mastertävlingar. Dansstilen har utrymme för fri tolkning och personlig stil och influeras ofta av aktuella trender.


Vi erbjuder kurser i disco för barn från 5 år. Välkommen att prova på 27e december. Kursstart är vecka 3.


118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page